Lifestyle, Slow Cooking en andere Damesproblemen - BUZZ BUZZ BZZZZZZZZZZZZZZZZZZZing Bussum!!!
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

BUZZ BUZZ BZZZZZZZZZZZZZZZZZZZing Bussum!!!


Bussums hoop is de bodem in geslagen en de hippe, cutting edge stad in Noord-Holland zit er verslagen bij. De reden? "Ik wil niet weg!" griept superfameuze musicalster, actrice en haarextentie Kim-Lian van der Meij in de Bussumse pers. De olijke o-wat-ben-ik-toch-een-BN'er-zangeres, bekend van t.v. en van zichzelf, heeft een Zweed aan de haak geslagen, maar ziet Zweden nog niet helemaal zitten als permanente woonplaats... Volgens goed geplaatste bronnen zal de immens populaire vocaliste tijdelijk haar intrek nemen in het luxueuze Bastion Hotel te Bussum en vandaar haar carrière als steeds maar naar buiten tredende persoonlijkheid voortzetten. Want aan die carrière heeft ze hard gewerkt.
En dan het nieuws waar tout Bussum en ook u de adem voor inhield. Jaja, het gaat gebeuren: Khloe Kardashian wordt zwanger! De ster van Keeping up with the Kardashians wilde zo snel mogelijk een liefdesbaby of een gelukskind toen ze zag dat haar zussen Kourtney, Kim en Krusty ook een jong geworpen hadden. "Ik ga hem meteen gebruiken voor mij show," aldus de dolgelukkige Khloe. Nu blijkt dat half Bussum geen clou heeft van wie Khloe is en dat dit dus eigenlijk geen nieuws is, maar platkoppige beroemdheidsprofiteuse en ellendevampier Wilma Nanninga pompt haar site helemaal vol met dit nieuws. Overigens, dit IS Khloe (spreek uit: Kloe, als in 'rijmt op Koe'):

Namens de redactie van Buzz Buzz Buzzing Bussum: gefeliciteerd Khloe!
De kranten in Bussum koppen allemaal hetzelfde:
Lindsay Lohan geweigerd bij hotel van onze redactie

AMSTERDAM -  Lindsay Lohans reputatie snelt haar vooruit.
Nu hoeven we ons dus niet meer af te vragen bij welk hotel de goedlachse Lindsay geweigerd werd: ons eigen exquise Bastion Hotel zette de zuipende, slikkende, etende en spuitende superster en topactrice op straat.
Wie altijd naar binnen mag, is de olijke Chantal Janzen, de nieuwe liefde van tv's sidekick Jan Mulder. Zij schittert in de speciaal voor haar geschreven musical Petticoat waar we ongetwijfeld tijdens de voorstelling - we kennen onze Chantal - ook best even onder zullen mogen kijken. Net als Kim-Lian laat Chantal weten dat ze tien jaar hard heeft gewerkt om deze musical te bereiken. Nu ja, ze is dan nog geen Khloe Kardashian, DE superster van dit moment, maar Chantal is hard op weg om een echte, solide BN'er te worden. Ga zo door, Chantal!
Vocaliste Rihanna, de Khloe Kardasian van de liftmuziekscene, is in een zwembad gesprongen met een broekje en een t-shirt aan. De ondeugende vertolkster van vele telefoonhits droeg later tijdens het shoppen wel een rok. Het is maar wat je mode noemt. De goedlachse puntborstige Rihanna werd bespot in het zwembad, in Tel Aviv, ver van Bussum ergens.
Verder beklaagt zich Floortje 'Idols' Smit dat ze nog steeds last heeft van haar deelname in Idols. De vocaliste, die vier jaar geleden tweede werd in de tv-show Idols, is, naar eigen zeggen, in een fase van 'lekker haar eigen dingen doen' (wat mijn Bulle een heel schunnige opmerking vindt, maar zo ben ik niet) en daarom stoort het Floortje, bekend van tv's Idols, dat ze nog steeds met de tv-show Idols wordt geconfronteerd. "Wanneer houdt dat nu eens op?" aldus Floortje Smits, over wie u meer informatie kunt vinden op de web-site van Idols.
Floortje is o.a. te zien in de hooggereputeerde en artistiek diepgaande Dinnershow, waar ook mede-ex-Idols-ster en pin-up Jamai Loman wel eens in optreedt.
Geruchten over het op de klippen lopen van de relatie tussen Songfestivaldarling Sieneke en topvocaliste Marianne Weeber kunnen we niet bevestigen. Ook niet dat er klappen zijn gevallen na de voorstellingen in Oslo of Zweden of waar het ook was.
Verder krijgen we een wat ongemakkelijk gevoel bij het feit dat het nu ook stil begint te worden rond Bartho Braat....
 
groetjes,

Galadriel de Boer,
reality-specialiste en BN'er-consulente


02 Juni 2010 Permanente link Google Feed MSN Reporter




Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60