Lifestyle, Slow Cooking en andere Damesproblemen - Feminisme ontrafeld en ontmaskerd!
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Feminisme ontrafeld en ontmaskerd!


Hallo dames,

Ik kreeg vandaag door de bus een folder van de “Semi-Intellectuele Nooit Gestudeerde Vrouwen met een Van Dale Woordenboek en Internet Om Dingen Op Te Zoeken Voor Ons Grote Doel Feministisch Dictatoriaal Verbond.”  Ik citeer uit de folder:

 

“Wat maakt mannen tot wat ze zijn en vrouwen tot wie ze zijn? Die vraag vind ik niet alleen een interessante qua eerste inhoudelijke lijn interessant, maar ook de taalkundige terechte lijn die erin ligt vind ik boeiend. Lees de zin nog eens. Vrouwen worden met “wie” aangeduid, en mannen met “wat”. Dit impliceert dat mannen objecten zijn, of op zijn minst geen menselijke creaturen. En vrouwen wel degelijk menselijk zijn. In bovenstaande zin zit dus ook wel een hiërarchie. Maar als we dat vastgesteld hebben is de logische vervolg vragen, moeten we om te weten wat vrouwen maakt tot wie ze zijn, weten wat mannen maakt tot wat ze zijn?  Maar wellicht is het vice versa ook wel zo, wat logisch zou zijn, maar dan zou dit tornen aan dat hiërarchische verband. Laten we het er dus maar ophouden dat mannen simpel zijn. Als ze niet aan voortplanting denken, dan willen ze zichzelf wel in een of andere vage kroeg bezatten. Mannen zijn honden en slechts geschikt om tot voortplanting te dienen, wanneer wij dat willen. Als zij maar op tijd hun gulp open kunnen ritsen en het instrument te voorschijn kunnen halen, dan zijn wij tevreden. In de komende wereldorde van vrouwen, zal er een speciale klasse komen voor vrouwen die het instrument tot hun werking laten komen, door middel van het bloot acteren in filmische werken. De volgende orde van vrouwen dienen zich dan aan, de baarsters. Deze vrouwen offeren zich op voor het Vrouwenrijk om negen maanden hopelijk een meisje te dragen. De geboorte van mannen wordt gereguleerd, omdat hun instrumenten nu eenmaal meerdere vrouwen van dienst kan zijn. Dus zijn er veel minder mannen nodig. Deze mannen worden gevangen gehouden in een armoedige omgeving, want zolang zij hun instrument maar gebruiken mogen zal hun omgeving hen niets uitmaken, sterker nog, ze zullen nergens om geven. Op voedsel kan dan ook ernstig bezuinigd worden. Mochten ze moeilijk doen, dan zal een willekeurige vrouw, want dit is een zaak in ieders belang, een man met haar psychologische spellen volkomen kapot maken en afhankelijk van haar. In de tussentijd zal het Vrouwenrijk gloreren, onder de vaste regelmaat van de drie V-en; Vrouwelijk inzicht, Vrouwelijke emotie en Vrouwelijk verstand. Onder deze stelregels zal het Vrouwenrijk regeren, binnenlands beleid wordt een zegen van moederlijke liefde en vermanende tikken voor hen die zulks verdienen, terwijl de buitenlandse politiek een glashard spel van emoties wordt. Want vergeet niet, de buitenlanders buiten onze grenzen zullen vaak nog geregeerd worden door die dingen met een instrument. Het is apart dat de oorsprong van mens, taalkundig gezien, Homo is. En dat dit twee betekenissen heeft: mens, en man. Alsof allen mannen volledige mensen zijn. Dat hebben we nu daadkrachtig ontkracht. Laten we daarom trots zijn op ons Feminae. Een apart woord voor een aparte menselijke klasse.”

 

Achterop stonden nog enkele uitsmijters:

 

“Gezichtsbeharing is niet langer alleen voorbehouden aan mannen!”

“Staand plassen kunnen wij ook.”

“Inparkeren is geen zonde van Eva, het was Adam die de automobiel creëerde.”

“Lachen om scheten en boeren, vrouwen uitmaken voor hoeren, dat kunnen wij ook!”

 

Hebben jullie ooit een club meegemaakt die harder solliciteerde voor een goede wip? Dames, vertrouw deze onzin totaal niet. Homo betekent gewoon een man die op andere mannen valt, zo’n lieve zachte zeg maar.

Vertrouw het niet, deze SING-VVD-WIO-DOTZ-VOGD-FDV onzin. 

Karsolien13 Augustus 2010 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam Agneta-Clivia Erbelhout @ 20:14 13-Aug-2010
Stom stuk. Ik wil Galaad!

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60