Lifestyle, Slow Cooking en andere Damesproblemen - DE POLTIEKE BRIEF!!!
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

DE POLTIEKE BRIEF!!!
De brief die de politiek op zijn kop zette...... (in Laren (Noord-Holland))

In eens was hij er vandaag. De brief die heel Laren op zijn kop heeft gezet. De gemeenteraadscoalitie van de Alleen Asociale Negers partij, de Havenarbeiders ’63 partij en de NIHWMGMADSVDCEN gaat niet door. Natuurlijk wisten we dat de Alleen Asociale Negers partij qua programma haaks op dat van de Nou Is Het Wel Mooi Geweest Met Al Die Subsidies Voor Die Cultuur En Negers stond, maar er was toch enige tijd sprake van gedoogsteun. Met deze steun zou de coalitie met één zetel een meerderheid hebben, en zo Laren van wethouders kunnen voorzien. Dat leek allemaal dan ook te gaan gebeuren tot gisteren. Gisteren kwam de brief binnen waarvan Huub Stapel zei: “Ik heb mezelf dan wel uitgeroepen tot politiek commentator, hoewel ik eigenlijk een arrogante, zelfoverschattende slecht acterende droplul ben, hahahaha, maar hier snap ik dus helemaal niets van.”

In de veelbesproken brief verklaart Humphrey de la Jetto dat hij, als belangrijk kopstuk van de Alleen Asociale Negers partij, de coalitie zijn steun ontzegt. Overbodig te zeggen dat hiermee de coalitie geen meerderheid meer heeft, en hij helemaal in elkaar klapt.

De brief is intern verzonden binnen de partij, maar gelukkig hebben wij hem kunnen opduikelen. Wij citeren: “Ik kan mij niet vinden in de lakse houding van de partijleider en –voorzitter. Terwijl zij alleen maar het regeergoud voor ogen hebben, vergeten ze dat de NIHWMGMADSVCEN de gemeentelijke subsidies op kokosnootmelk wil opheffen,” Even verder gaat De la Jetto verder: “Het feit dat de NIHWMGMADSVDCEN van plan is om elke inwonende negroïde van Laren met bleekmiddel te wassen, is mij een doorn in het oog. De slogan die de partij in verkiezingstijd gebruikt heeft voor deze praktijk, “Als Micheal Jackson het kan, kunnen zij het ook!”, laat voor mij zien dat deze partij niet serieus dient te worden genomen. Het doet mij dan ook zeer, niet enkel als partijlid, maar ook als asociale neger zelf, dat onze partijtop de onderhandelingen alsmaar laat doorlopen.”

Vanuit de partijleiding en Humphrey zelf heerst sinds gisteren radiostilte, als wij al wat horen dan is dit een afwijzend bericht. Humohreys woordvoerder liet alleen weten dat het citaat: “Waarom moeten die rotjongens het verbieden om door de brievenbus van je buren te zeiken? Waarom mogen wij, als het aan hen ligt, niet meer op de brink ons geslachtsdeel in de wind laten wapperen, terwijl wij lekker rappen?” totaal uit zijn verband gerukt was. Op onze opmerking dat dit letterlijk in Humphreys brief stond bleef het stil. Huub Stapel kon deze actie wel op waarde schatten en verklaarde: “Ik ben natuurlijk een nietsnut. Wat is nou de laatste grote, mooie toneelrol die ik gespeeld heb? Weet je wel dat mijn laatste televisieserie eentje voor de TROS was? Ik ben een complete mongoloïde megalomaan man, maar daar is niks mis mee.”

De Havenarbeiders ’63 reageert gelaten en verklaart: “Na enkele jaren gedwaald te hebben in het politieke landschap [dit was vanaf het moment dat de partijleiding erachter kwam dat er geen haven noch havenarbeiders in Laren waren – red.] hadden we eindelijk weer een programma. Zodra wij erachter waren gekomen dat onze jeugd geindroctineerd werd vanaf hun prilste jaren door het moeten leren van de Bosatlas, waarin ontkent wordt dat Laren aan de kust ligt en ook niet als havenstad genoemd wordt, was ons speerpunt een algeheel verbod hierop. Dit voor ons belangrijkste punt, en in onze ogen de belangrijkste doelstelling voor de Larense economie sinds het importeren van de kakkers, willen wij liever vandaag dan morgen doorgevoerd hebben.” De partij, die zich aan zijn lot overgelaten zegt te voelen, wil graag de onderhandelingen zo spoedig mogelijk voortzetten.

Of en hoe deze onderhandelingen voortgezet zullen worden, we weten het nog niet. Als er nieuws is, hoort u het direct, op LSCDP.

Gondilera Filripola


01 September 2010 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60