Lifestyle, Slow Cooking en andere Damesproblemen - Goed nieuws! Showbiz met Galadriel de Boer
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Goed nieuws! Showbiz met Galadriel de Boer


Eindelijk is het zover. De twee twistende luchtledigheidsgodinnen Connie Breukhoven en Patricia Paay hebben op televisie eindelijk weer eens een ongedwongen gesprek met elkaar gehad. Connies tasje was gestolen en omdat ze beroemd is vanwege haar vocale kwaliteiten en haar invloed op de Nederlandse popmuziek van de kwalitatief hoogstaande jaren 80, mocht ze daarover gezellig en intiem komen uithuilen in RTL Boulevard. "Dat je tegen me praat?!" kirde een verrukte Connie warm tegen de al even opgetogen Patries, die haar voor dit item met veel compassie interviewde en heel bescheiden zei: "Ik doe gewoon mijn werk, hoor!" De dames wilden vooral hun best doen om het nare verleden te vergeten. "Volgens mij hebben wij nog nooit ruzie gehad", antwoordde Connie. En Patricia was het gewoon helemaal met haar nieuwe hartsvriendin eens: "Nee hoor, jij zegt altijd van die léuke dingen over mij. Maar daar moet ik altijd heel hard om lachen. Altijd blijven lachen." Heerlijk dat het weer goed is tussen deze twee voor het Nederlandse culturele leven zo belangrijke vrouwen.
Er is nog veel meer goed nieuws! Actrice Halle Berry heeft een succesvolle cursus gedaan om zich wat meer te leren uiten: die opgekropte emoties, die wou ze eens kwijt. Het werkt als een trein, zo merkte de uiterst gelukkige topactrice al snel. Haar frustraties over het meer dan beroerde script van haar nieuwste film Dark Tides was ze in een mum van tijd kwijt. De snelheid waarmee ze die onvrede kon uiten, verbaasde de actrice zelf ook een beetje: “Ik wist niet wat er met me gebeurde, ik voelde me zo beroerd. Voor ik het wist had ik de schoenen van mijn coacteur Oliver Martinez ondergekotst." Een aanrader dus.

En het goede nieuws blijft binnenstromen: bekende reality vrouw Heidi Montag en haar man Spencer Pratt gaan ondanks de vele berichten van het tegengestelde toch niet scheiden! Dat zal een opluchting zijn voor de talrijke fans van Heidi! Berichten van bewonderaars van de ster, die niet met het vreselijke nieuws over hun idool konden leven en in groten getale als lemmings van de rotsen in de kolkende zee sprongen en daarbij zeer onfortuinlijk als barbecuevlees gespiest werden op de puntige steenpartijen, schokten de gehele wereld van kunst en show. Dat is gelukkig allemaal vergeefs geweest want goedlachse Heidi en haar dampend lekkere Spencer blijven dus gewoon bij elkaar. Het was allemaal een geinige en, zo blijkt nu, zeer geslaagde publiciteitsstunt voor hun realityshow, die de fans spoedig op de buis kunnen verwachten.
En ook American Idol Adam Lambert heeft zich eens helemaal laten gaan om zijn eigen kern te vinden. Liefde en lust kruisten elkaar toen de jonge ster op het strand een fotograaf ontmoette, die alles had wat hij zich altijd al in een man had gewenst. Lambert liet er geen gras over groeien en wilde meteen werk maken voor zijn nieuwste obsessie: hij sprak de man aan en gaf zich ter plekke fysiek helemaal aan hem over. Een aanwezige vriend zei exclusief tegen LSCDP: "Volgens mij lokte de fotograaf hem niet uit. Adams vrienden trokken hem van de fotograaf af en sleepte hem terug naar hun hotel." Adam Lambert zelf is nog helemaal vol van de gebeurtenis: "Haha, nou ja... ik verloor mijn geduld maar wow, dat voelde goed!"
Ten slotte (en als je dit hier voor het eerst leest, dan lees je het hier voor het eerst!): het leven van vocaliste en topactrice Cher wordt een musical! Cher - The Musical heeft een cast van twee personen, namelijk Cher en 'Een vrouw'. Na vele audities werden de artiesten gevonden die deze rollen het meest overtuigend zouden kunnen spelen. Voor Cher werd gekozen voor de Nederlandse vocaliste Anneke Grönloh en voor 'Een vrouw' werd een populaire Amerikaanse popzangeres aangetrokken. Anneke Grönloh stortte zich helemaal op haar rol. Met succes, als we de kranten mogen geloven: "Ze is echt fenominaal. Ze is een van de grootste artiesten ooit. Hoe ze met Lady Gaga op het podium stond, was oogverblindend."

Liefs,

Galadriel de Boer
reality consultant to the stars


17 September 2010 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam Astrid Huyper @ 23:04 18-Sep-2010
Ik vind het juist enig. Lekker kletsen met Jan en alleman, en dan wordt er ook wel een beetje geroddeld. Maar dat hoort er wel een beetje bij.

Naam Zippy van der Kar @ 12:30 18-Sep-2010

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60