Lifestyle, Slow Cooking en andere Damesproblemen - Danny, Nick, Simon, Lindsay en de rest...
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Danny, Nick, Simon, Lindsay en de rest...


Onze eigen Danny de Munk bloedde als het spreekwoordelijke rund toen een koortslip openklapte tijdens een optreden op het prestigieuze Sterren.nl Gala waar topvocalisten van wereldfaam als de 3J’s en de Synthetica In Rozzooi sterren Nick & Simon acte de presence gaven. Diverse omringende musici werden bedolven onder het gutsend en rondspuitend bloed. De drummer werd letterlijk van zijn stoel gespoten. Gelukkig waren er meteen drie dames ter plaatse om het leed en de wonde te stelpen door Danny even flink af te zuigen. Goed werk, dames!
Ook Jan Smit was niet helemaal boven Jan. Een fikse griep hield hem aan het bed gekluisterd, waardoor hij het Gala moest missen. In elk geval kon hij niet als een kanon zijn griepbacillen uitspuiten over de andere aanwezige BN’ers.
Over spuiten gesproken: de goedlachse Irene Moors schijnt, zo schrijft menig roddelblog, op zoek naar zaaddonoren. We tasten in het duister: staat haar hubbie droog? Wil ze kinderen van een ander ras? Met een andere lichaamsbouw? Of heeft ze gewoon geen zin meer in seks maar wel in een lekkere, sensuele zwangerschap?
Winston Gerstenatowitz en zijn vrouw Georgina Verbaan hebben hun luxueuze huis in Amsterdam-Zuid verruild voor een minder opvallende, persvrije villa in ’t veel prestigieuzere Gooi. De pers maakte direct de eerste kiekjes van de door fallusvormige heggen omringde, sexy nieuwe woning van het tweetal.

Gelijksoortig nieuws: LSCDP-favoriet Lindsay Lohan wordt bedreigd door de manager van niemand minder dan Britney Spears! Terwijl Lindsay geniet van een welverdiende vakantie in de Betty Ford Kliniek, probeert de manager haar een popcarričre aan te praten! De eerste single met boertjes en vomeergeluiden van Lindsay schijnt al in de mix te zitten. Mannen zijn beesten.
En tenslotte, voor alle fans, eindelijk eens wat Loes Haverkort-nieuws: de intens populaire hoofdrolspeelster uit Soldaat van Oranje de Musical is zwanger en zal de productie eerder dan gepland verlaten. Wellicht zal ze terugkeren voor hoofdrollen in volgende projecten van het creative team van de musical, zoals: Hoge hakken, echte liefde de Musical, Amsterdamned de Musical, De aanslag de Musical, De ontdekking van de hemel de Musical en We zijn te fantasieloos voor een echt creatief idee de Musical. Jullie eigen Galadriel de Boer schreef al eerder over de succesmusical en de mooie mannen daarin: lees het hier.


17 December 2010 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60