Lifestyle, Slow Cooking en andere Damesproblemen - Zorro Sing Off en Kim, Cameron en meer...
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Zorro Sing Off en Kim, Cameron en meer...INSIDE SHOWBIZZZZZZ
je keiharde wekelijkse BN'er-fix met Bulle X. Dasharst

Breaking news:
De zusjes Khloé, Kourtney, Kim, Krusty, Kandy, Konchita en Krista Kardashian, bekend van Keeping Score With the Kardashians worden aangeklaagd door hun credit card company. De totaal sissend hete babes zijn hun company maar liefst 60 miljoen euro schuldig! Nu ja, een paar gezamenlijke bare all-sessies voor de Playboy betalen dat wel terug. Passessssss!
Over sissend hete babes gesproken: sexy Cameron Diaz vreet zich de laatste tijd vol.
"Ik eet altijd heel erg veel en de hele dag door. Vooral op de set eet ik veel, omdat ik dan veel energie verbrand." Haar probleem is dat ze geen man kan vinden die zijn leven met haar wil delen. De oorzaak is even bekend als begrijpelijk: "Ik kan geen pannenkoeken bakken, maar wel een eitje." Geen wonder dat de meeste mannen niet blijven plakken tot na het ontbijt.
Superonverzadigbare Roel van Velzen beseft dat hij wat moet doen aan zijn tomeloze seksleven. Hij gaat het monogamer aanpakken en een van zijn twee steady vriendinnetjes de laan uit sturen: "Ik moet er één laten gaan uit liefde." Het meisje dat hij dumpt, zat te zwaar aan de witte port en de Lambrusco om te kunnen reageren: "Misschien besef ik het morgen."
De geruchten over Tom Cruise zijn toch waar. Derhalve is zijn vrouw Katie Holmes niet de gelukkigste. "Momenteel is Tom druk met zijn uiterlijk bezig", vertellen ons exclusief de allerbeste vrienden van het duo, die we tegenkwamen in het luxueuze Bastion Hotel te Bussum. "Hij gebruikt zelfs Katie's crèmes en make-up om er beter uit te zien." Dat is nog één ding, maar hij neemt volgens onze bronnen ook zijn proteïn shakes niet meer. En een man zonder proteïn shakes is nu eenmaal geen man.
ZORRO-NIEUWS!!! Ondanks het feit dat Dennis zich als een van twee walletjes etende, aan twee kanten bespeelbare big ponce had laten zien (we lazen het hier), heeft Willem Nijholt met zijn hand over zijn hart gestreken. Daarom is superstoere rocker Samuel de laan uitgestuurd en dit heeft alles te maken met hoe Nijholt de jongens achter de schermen test. En daarbij moet de strakke broek kennelijk naar beneden, getuige deze uitspraak van het jurylid: ""Het is een moeilijke keuze. De één heeft meer het uiterlijk, maar niet de lengte. De ander heeft wel de lengte."
3FM-Deejay Frank Dane voelde zich wat opgelaten toen hij ietwat gedachtenloos zijn creditcard niet wegstak in zijn portefeuille, maar tussen de jopen van een toevallige voorbijgangster schoof. Omdat hij net een broodje kip kerrie stond af te rekenen en meteen moest betalen, ging hij direct op zoek naar zijn betaalmiddel.

STAY COOL, DUDES and SHE-DUDES!


BULLE XAVIER DASHARST


08 Januari 2011 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam Bulle X. Dasharst @ 23:36 07-Nov-2012
Waar was je?

Naam Roffert de Groost @ 19:31 10-Jan-2011

Naam Bulle X. Dasharst @ 20:36 09-Jan-2011
Morgen half negen, the usual place, Roffert.

Naam Roffert de Groost @ 18:08 09-Jan-2011
Bulle! Wanneer gaan we weer gewichten pompen kerel?

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60