Lifestyle, Slow Cooking en andere Damesproblemen - Hoe ontspannen BN'ers?
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Hoe ontspannen BN'ers?Zoals wel te zien is aan de bovenstaande fotoserie van een volslagen afgeleefde en uitgewoonde Yolante Sneijder-van Kobaltblauw van Kasbergen hebben ook onze BN'ers soms sterke behoefte aan een stukje ontspanning. Maar hoe doen ze dat? We zochten het voor u uit.
Presentator en all round BN'er-familielid Johnny de Mol benoemt zijn voornaamste ontspanning niet, maar een goed verstaander heeft slechts een half woord nodig: "Toen we net iets met elkaar kregen, hadden we het allebei zo druk dat er helemaal geen tijd was om elkaar te zien. Terwijl je, juist als het nog zo pril is, niets liever wil dan bij elkaar zijn."
Gerard Joling is voor zijn relaxatie aan het hobby'en geslagen. Hij ontwerp zelf gigantisch leuke eendenbektangen en zorgt er ook voor dat hij daar een aardig centje mee verdient: "Het is allemaal uit een lolletje geboren en het neemt nu deze vormen aan omdat we veel merchandise verkopen via het internet." Chantal Janzen doet veel samen met haar butler. Hij helpt haar enorm om zich te ontspannen vlak voor een uitvoering, zo vertelt ze aan roddelblog www.prive.nl:  „We staan met Petticoat in het theater in Eindhoven. Daar ga ik zo naartoe. En ik ga nu nog even Barbapapa kijken met James.”

Gitty Drifft-Kraaijeveld
relaxation deskundige, Blaricum


19 Januari 2011 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60