Lifestyle, Slow Cooking en andere Damesproblemen - Helga van Leur in Playboyperikelen
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Helga van Leur in Playboyperikelen



Nou, het is weer heet en gebeurend in BN’er-land. Wat dachten jullie van de relatie die Robert ten Brink en Reese Witherspoon er op na houden? Reese is helemaal hoteldebotel op Robert: "Ik ga niet liegen. Robert is ontzettend knap." Het enige nadeel aan de relatie vindt Reese de dochters van Robert - u weet wel, één van de meisjes deed nog mee aan hét programma van nu, The Voice of Holland. Zij zijn het niet eens met vaders keuze voor Reese en laten dit tijdens de coïtus van Robert en Reese maar wat graag merken.  "Ook al beginnen we om vijf uur 's ochtends, er staan altijd gillende meisjes.”

Dan even wat ruimte in deze gezellige rubriek voor ons aller Kim Feenstra. ‘Beter, dacht: straks krijg ik een kop kleiner naast me... En hij is goeeeeed! I'm like: daaaamn.' Nu die haar plekje gehad heeft om haar seksleven te delen kunnen we weer fijn verder.

Er is schokkend nieuws omtrent de Amerikaanse Playboy. De verkoopcijfers stagneren nadat naar verluidt Krusty Kardashian afgezegd had voor een ‘beaver-shot.’ De zus van superbekende it-girl Kim Kardashian dacht te maken te hebben met een shoot voor het veel keurigere blad National Geographic. Toen zij haar vergissing bemerkte wist ze niet hoe snel ze ome Hugh Hefner moest afbellen.

Helga van Leur probeert ondertussen voor de Nederlandse Playboy onder haar wurgcontract met RTL Nederland uit te komen. Dit weerhoudt haar er nu nog van om de beentjes eens fijn te spreiden voor de fotograaf. Volgens Helga is ze voor RTL slechts als freelance naaktmodel in dienst:  “Ik zou eerst met de baas van RTL moeten overleggen. Ik ben officieel freelancer, dus ben benieuwd wat ze dan gaan zeggen." Een boze Helga!

En dan gelukkig weer goed nieuws voor de acteerwereld, en tegelijkertijd slecht nieuws voor Toneelgroep Amsterdam! Eindelijk keert Arnold Schwarzenegger terug in het wereldje, en dat betekent dat de acteurs van Toneelgroep Amsterdam eindelijk concurrentie krijgen op het aller-, aller-, allerhoogste niveau van deze verheven kunst. Momenteel leest hij een script waarin een meisje naar Hawaii gaat om haar verdriet te vergeten. De rol van cryptisch geënsceneerde homoseksueel zou voor Arnie weggelegd zijn, die weg is van het verhaal. “Het is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal en het herbergt allerlei soorten avonturen,” aldus Schwarzenegger. 

 groetjes,


Galadriel de Boer
reality expert and beaver specialist to the stars


19 Januari 2011 Permanente link Google Feed MSN Reporter




Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60