Lifestyle, Slow Cooking en andere Damesproblemen - Corpulente BN'ers trimmen en niptucken zich slank
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Corpulente BN'ers trimmen en niptucken zich slank


Monique Smit, de talentvrije duizendpoot die vooral bekend is als de-zus-van, is tegenwoordig hard aan het trainen om de overtollige pondjes eraf te houden. Maar soms jogt ze zo fanatiek van de ene stad naar de andere dat ze haar afspraken vergeet, zo blijkt uit haar Twitter-tweets: "Zo. Ik was al bijna in Hilversum, kan ik weer terug. Er is iets misgegaan en nu kan ik niet trainen. En ik heb het zo nodig!" Ja, de luchtledige volkazige blondine kon meteen weer terugtrimmen, want "Zometeen zit ik op de bank van SBS 6 op de Huishoudbeurs in de Rai. Wie zijn er nog meer? (Dat was dus de reden). Maar wel gezellig..." 'Gezellig' haalt die love handles niet weg, Mo'nique!
Wie ook minder lichaamsgewicht zou willen hebben, is LSCDP-favoriet Kourtney Kardashian. Ze voelde zich destijds op de middelbare school teveel een plankachtig scharminkel en heeft dus siliconenimplantaten in haar billen, buik en kuiten laten aanbrengen voor die o zo vrouwelijke ronde vormen. Nu heeft ze er echter genoeg van: "Ik zag er voor de ingreep heel schattig uit en ik overweeg om de implantaten weg te laten halen."
Lady Gaga daarentegen wil niet al teveel over het fysieke nadenken. Ze heeft onlangs ontdekt een trauma te hebben dat een overblijfsel is van een sapfische ervaring op de middelbare school: "Als de non het klaslokaal binnenkwam om te vertellen over seks en celibatair leven, gingen alle gordijnen en deuren dicht." Dat leverde schokkende beelden op, want de non "haalde een houten penis tevoorschijn en gaf een demonstratie. Wij leerlingen wisten niet wat ons overkwam. We hadden niet eens contact met jongens!" Als ze thuis kwam, moest ze echter al het huishouden doen, want haar moeder had het te druk met andere dingen: " "Mijn moeder was daar altijd erg open over. Ze had vrienden in alle soorten en maten. Ze zei altijd: 'je mag niemand veroordelen.'" En zo bleef Gaga van nature slank.



19 Februari 2011 Permanente link Google Feed MSN Reporter




Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60