Lifestyle, Slow Cooking en andere Damesproblemen - Bulle bespreekt wereldnieuws
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Bulle bespreekt wereldnieuws


Dat Bastiaan van Schaik een Japanner is, is nieuws voor mij, maar niet voor de mensen van roddelblogje prive.nl, waar ze doodleuk schrijven: "Ook veel bners leven mee met de Japanners, en met name met Bastiaan van Schaik die momenteel in Tokio verblijft."
Nu ja, dat terzijde, want wij weten niet wie Bastiaan van Schaik is en natuurlijk is het altijd hartstikke belangrijk wat de BN'ers vinden van het wereldnieuws, gewoon omdat het hun mening is. Supergetalenteerde zanger van het intelligente luisterlied Thomas Berge zei: "Wat een nieuws!" Topacteur en geslaagd vocalist Jim Bakkum was al iets meer beschrijvend in zijn reactie: "Je ziet gewoon nog auto's rijden vlak naast de tsunami... Wat zal er paniek zijn!" En dat is inderdaad een interessante observatie.
Diva van het uitgerangeerde genre Babette van Veen toont medegevoel: "Al je eigen zorgen lijken echt belachelijk bij het nieuws over die aardbeving. Wat een verdriet." Roddelblogje prive.nl vat het heel treffend, maar ietwat ongelukkig samen: "De tsunami in Japan heeft de hele wereld en dus ook bekend Nederland flink geschokt." Zelf dacht ik dat het noorden van Japan vooral last had van de schokken. Maar nee. Wijze les voor vandaag: alles raakt BN'ers altijd meer dan andere mensen, dus ook aardbevingen.


11 Maart 2011 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60