Lifestyle, Slow Cooking en andere Damesproblemen - BN'er date-disasters
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

BN'er date-disasters


Robert Jensen voelt zich heel niet lekker nu hij een blauwtje heeft gelopen bij Carlo Boszhard. De twee kwalitatief hoogstaande toppresentatoren hadden afgesproken een date met ontbijt te gaan doen en dan te zien waar het hen zou brengen. Maar na een avond flink stappen, op weg naar zijn appartement, wees Carlo Robert resoluut af. Robert is geknakt: "Ik dacht: wat is dat voor kutactie. Ik snap niet waarom hij dat zei in die lift."
Eric van Tijn, de DILF-juryman uit pulpamusementsprogramma X-Factor, had een al even desastreuze blind date met Courteney Cox, de Shakesperiaanse topactrice uit Friends. De date viel hem tegen, dus schold hij haar de huid vol, liet haar langs de kant van de weg staan en reed zelf in zijn bolide naar huis. Zegt Van Tijn: "Toen ik begon te praten schoot het er ineens in! En was ik niet meer te redden, zeg maar. Tja, wel sneu voor haar, maar eigenlijk ging mijn kritiek niet over haar persoonlijk. Ik ben ervan overtuigd dat zij in de juiste setting heus wel tot haar recht komt. En ik ben vooral benieuwd wie juist deze dame uitgekozen heeft, daar zat de fout." Courteney zelf wijt het mislukken van alles ook aan de mismatch tussen hen beiden en aan enkele minpunten in Erics persoonlijkheid: "We hebben veel affectie voor elkaar, maar we zijn zeer verschillend. Hij gaat graag uit en danst graag. Ik wil hem daarin niet beperken, maar ik ben meer het introverte type." En ze biechtte nog iets anders op dat haar dwars zat: Eric van Tijn "kon geen arm om me heen slaan zonder een erectie te krijgen. Kijk, dat is een van de problemen in onze relatie." Eric bevestigt dit: "Ik vind het voor haar heel lullig. Iedereen zag de humor er wel van in, maar het blijft vervelend voor dat meisje." Toch heeft Courteney van haar kant de hoop nog niet opgegeven: "Ik heb geen idee wat er gaat gebeuren, alles is mogelijk."
Laten deze rampen een waarschuwing zijn voor Joop van den Ende, die volgens intimi plannen heeft om te gaan daten met superster Whoopi Goldberg. De ondernemer is dolenthousiast: "Ik ben nu 69 jaar oud, ik heb heel veel gedaan in mijn leven. Maar dit voelt weer helemaal alsof ik opnieuw begin." Ook charmekoningin Lucille Werner lijkt het geluk te hebben gevonden en wel met Paul McCartney-reject Heather Mills: "Haar korte haar stond leuk! Enne kreeg complimenten over mijn borsten!!!"


There is no pleasing some people: grofgebekte DILF Eric van Tijn en berplayer Carlo Boszhard


17 April 2011 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60