Lifestyle, Slow Cooking en andere Damesproblemen - Uitgelekte foto's en boekjes in Echt Lekker Nieuws!
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Uitgelekte foto's en boekjes in Echt Lekker Nieuws!


ECHT  LEKKER NIEUWS!
met Abbastanza Schilferschee

Ik ben wellicht wat vrijpostig, maar zit ik er ver naast als ik zeg dat ik u al hoor kreunen van genot om het feit dat er eindelijk weer Marly van der Velden -en Gigi Ravellinieuws is? De twee dames, Shakesperiaanse topactrices befaamd om hun even verschroeiend intense als subtiele karakteropbouw en de meest populaire sterren van GTST, zijn woest dat hun hertaling en bewerking van de Kamasutra, uit te geven in elke maand vier nieuwe boekjes, is uitgelekt en nu bij een concurrende kleine uitgever verkrijgbaar is.
Marly slikt exclusief voor LSCDP haar tranen weg: "Dan gaan mensen toch geld verdienen achter je rug om. Onze ziel en zaligheid zit in die dingen. Dat doet ons best veel pijn." Ook zakelijk is het niet zo prettig: "Waar ik het meeste boos over ben is dat onze klanten verward zijn. Daar ben ik heel kwaad over, want dan wordt je straks als oplichters gezien terwijl het ons eigen ding is!"
Ook sissend hete vrijgezel en broer van de toekomstige Britse koningin Kate, James Middleton, is razend dat zijn naaktfotosessies voor bladen als Playbitch, Linda. en de Britse versie van L'Homo zijn uitgelekt naar publicaties van veel minder allooi. Middleton is kwaad dat het exclusieve van de foto's er nu wel een beetje vanaf is, aldus zijn woordvoerster: "James is gewoon een normale jongen die het leuk vindt om lol te hebben met zijn vrienden. Het was niet de bedoeling dat iedereen de foto's zou zien." Ze benadrukt dat James' meer recente werk mysterieuzer en smaakvoller is: "De meeste foto's zijn gemaakt toen in het eerste jaar van zijn studie. Hij was toen nog maar een tiener. En je weet hoe dat dan gaat. Hij is sindsiden veel volwassener geworden en zou zoiets nu nooit meer doen. Het is een goede jongen."
Niet iedereen zeurt zo. Topvocaliste Mandy Huydts denkt met vreugde terug aan de tijd dat zij met haar mede Frizzle Sizzles poseerde voor Panorama Boy: "Vrijwel dagelijks word ik nog aan onze deelname herinnerd. Wij denken daar allemaal met een super goed gevoel aan terug. Ik vind het een enorme eer en geweldig om te mogen doen!"


Zijn of voelen zich genaaid: Mandy, Marly en Gigi.


05 Mei 2011 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60