Lifestyle, Slow Cooking en andere Damesproblemen - Blonde problemen
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Blonde problemen


Blondjes hebben altijd meer lol, maar ze hebben het ook vaak moeilijker dan andere mensen. Neem nu Samantha de Jong, ofwel Barbie uit de kwaliteitsserie Oh Oh Oh Oh Ja Oh Oh Oh Ja Lekker Oh Oh Mmmm Ja Oh Oh Oh Cherso...
De goedlachse Barbie gaat elke zondag naar haar favoriete supermarkt om stiekem pakjes open te peuteren en de inhoud op te peuzelen. Maar deze week overviel het haar ineens: het verlangen om gewoon thuis te zijn en niet op een vreemde plek. Ze dacht steeds maar aan haar slaapkamer, met de poster van een jonge, frisse Michael Jackson aan de muur. Ze tweette op Twitter voor IPhone: "Ik eet bijna niet van de heimwee. En als ik wat eet, vliegt het er zo weer uit. Ik heb ups en downs. Ik mis Michael heel erg." De staf van de grootgrutter begon meteen met het moppen van de vloer.
Eenzelfde probleem heeft een fameus glamourkoppel: toponderbroekenmodel David Backhand en zijn vrouw, de topvocaliste Victoria Spice. Zij hebben zich aangesloten bij een nieuwe sekte, een vertakking van een afsplitsing van de Scientology Church. Die sekte schrijft voor dat ze geen cadeaus mogen aannemen van vreemden. En omdat David een nogal druk overspelig leven heeft, een dynamo tussen de lakens is en alleen maar doet aan one night stands krijgt hij veelvuldig cadeaus van vreemde vrouwen, hetgeen de hebberige Victoria tolereert omdat ze zo bezitsziek is. Het nare is: alle one nighters zijn natuurlijk goedbeschouwd vreemden dus al die cadeaus moeten terug. Nu weet David echter vaak de naam niet meer van de meisjes in kwestie, dus zit er niets anders op voor het koppel dan de geschenken weg te geven:  "Soms weten ze gewoon niet van wie het cadeau komt. Op dat moment hadden ze al zo'n twaalf kinderwagens. Uitzoeken wie wat had gegeven en het terugsturen zou veel te veel tijd in beslag nemen. Dus het was makkelijker om het allemaal weg te geven."
Een gelijksoortige lot trof Britt Dekker, de topenentertainer uit alweer zo'n kwaliteitsserie Echte meisjes doen het in de jungle. Zij beseft maar al te goed dat mensen met diepgang en vooral bejaarden eigenlijk in kampen thuishoren. Daarom was haar consternatie groot toen ze er een op straat aantrof. Ze ondernam kordaat actie: "Wow, 't begon ineens vet hard te regenen en er liep zo'n bejaardje voor m'n huis zonder jas. Zo zielig! Ik had haar snel een parpaplu gegeven. Nu blijkt dat ze ontsnapt is uit het bejaardenkamp hier om de hoek, ik  heb haar teruggebracht. Ze zei dat ze op weg was naar haar huis in Amersfoort maar dat is 80 km hier vandaan. Hopen dat alle bejaardjes nu veilig binnen blijven." Goed werk, Britt. Patricia Paay bleek niet bereikbaar voor commentaar. Volgend seizoen is Britt weer in actie te zien met de gorilla's in het tweede seizoen van Echte meisjes doen het in de jungle.


Ken scheert graag de rug van zijn vriendin Barbie. Rechts: Britt Dekker


24 Juli 2011 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam Pina Maxenhaus @ 01:09 25-Jul-2011
Die Ken mag mijn rug ook wel eens komen scheren. Jummie.

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60