Lifestyle, Slow Cooking en andere Damesproblemen - Wie? D-lijst BN'er-nieuws.
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Wie? D-lijst BN'er-nieuws.


Dat er eindelijk weer Ymke Wieringa-nieuws is, zal iedereen verbazen. Veel minder kijken we op van de aard van het nieuws. De Echte meisjes doen het in de jungle-ster heeft haar eerste rijles genomen, met uiteraard desastreuze gevolgen. Haar collegaatje Britt, de topvocaliste die verantwoordelijk is voor het smaakvolle autobiografische liedje 'I'm F*cking Vets' en met wie Ymke de razend succesvolle web-only serie Een Boner met Britt en Ymke maakt, schreef op haar Twitter:  "Rustig, 't is goed met Ymke, ze is alleen uit de auto geknipt." Ymke had eerder dit soort pech: bij Echte meisjes doen het in de jungle was er een slang in haar doos gekropen, of iets van gelijke strekking.
Nog zo'n bekendheid: superrapper Willie Wartaal gaat een lifestyle-programma presenteren voor kwaliteitszender RTL5, waarvan het format overduidelijk is afgekeken van LSCDP. Hij licht toe dat het gaat om een zesweekse strijd tussen lifestyle-fans: “Ze krijgen de kans om af te reizen naar hun ‘ware roots’, oftewel de place waar de ultieme hip rules: LA. Daar vechten ze een lifestyle battle uit om duidelijk te krijgen wie de beste is en alle facetten kent." Verwacht dus een bittere strijd tussen een stel modebewuste relnichterige tovergays uit Brabant en Amsterdam en een groep upmarket Ambers en Anne-Sophies uit het Gooi, of iets van gelijke strekking. Waarom een rapper dit zou moeten presenteren, is ons een raadsel, maar we vinden het idee wel saucy. Wartaal zegt zelf over het presenteren van een lifestyle-show: "Leuker word ik er niet van, maar ik vind de handeling gewoon heel stoer."
Even buitenlands nieuws, dan lijken we weer lekker belangrijk. Dat Alexa Chung uit elkaar is - ze datete een aap, volgens haar PR-vrouw - is wellicht opzienbarend nieuws en het is al even opzienbarend dat wij geen idee hebben wie zij is. Leuker nieuws is dat Hugh Hefner een wekelijkse reality-show gaat beginnen, die al minstens voor tweeëneenhalf seizoen vooruit gepland is. Wat het gaat worden? Hefner zegt zelf op Twitter: "Ik heb iedere week seks, en dat de volle tweeënhalf jaar." Nou, dat lijkt bijna The Bold and the Beautiful of iets van gelijke strekking, maar dan met seks erin.
En om dit 'Voor den donder, wie zijn dit helemaal?'-rondje compleet te maken is er ook nog eens Candice Swanepoel-nieuws: zij heeft foto's van zichzelf laten maken! Voor wie het weten wil: zij is een Secret Charlie's Angel, of iets van gelijke strekking. Ze lost misdaden op gekleed in weinig meer dan luchtige lingerie en soms niet eens dat.


Onbekend maakt onbemind: Junglebabe stuurloze Ymke, presentator, rapper en (ongetwijfeld) gangsta Willie en geheim agente Candice, die vast van plan is hem op te rollen met zijn bende.


31 Juli 2011 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60