Lifestyle, Slow Cooking en andere Damesproblemen - Taal voor girlz
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Taal voor girlzGirls zijn is een hele beleving enzo. Maar soms ook een beproeving. Meisjes kunnen verschrikkelijk tegenover elkaar zijn, en dat is heel goed. Maar tegen stomend hete boys moet je je wel zien te redden natuurlijk en niet per ongeluk je bitchy ik laten zien. Daarom is taal heel belangrijk voor de girl anno nu. Enkele tips.

1. Zeg heel vaak ' enzo'.  Dit wekt de suggestie dat je nog veel meer over het onderwerp weet, maar dat al je kennis de stomend hete Bieber alleen maar zou vermoeien. Want hij is zelf net zo slim en weet het ongetwijfeld ook. Zeg dus gerust: "Dreadlocks, ik vind ze heel stom, enzo!" Ook over je megainteressante vakantie kun je het beeld werpen dat het zo awesome was, dat je niet meer precies weet wat je allemaal gedaan hebt: "Ja, met mijn ouders naar de campingbingo enzo!" 

2. Gebruik "awesome". Want dat is het woord dat elke jongen wel wil horen. Het laat zien dat je behalve sexy, wulps en veertien, ook best wel stoer bent. Laat hem maar denken dat je best in de python durft, want die echt 'awesome!"

3. Heb je de Bieberfever? Ben je een belieber? Verzwijg dit! Gebruik de woorden alleen op pyjamafeestjes met je vriendinnen, waarbij je daarna best sapphisch de brandende lendenen kunt doven, want oe! wat is die Justin toch heet, maar gebruik het niet bij jongens. Zeg daar eerder dat je Kim Hollandfever hebt. Vinden ze awesome!

Dat was het voor deze keer. Ik vond het weer heel leuk enzo. Zie je wat een inhoud die zin aan mij geeft?

Doei! 

07 Augustus 2011 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60