Lifestyle, Slow Cooking en andere Damesproblemen - Jan Smits celebaat en meer...
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Jan Smits celebaat en meer...


Zo, Chantelle, Xaviera, Arwen, Frodo, Marcha en Bulle jr hebben hun flesje weer gehad, dus het is hoog tijd voor wat showbizzzzzznieuws uit Bussum, de stad waar het allemaal gebeurd...gebeurt...jeetje...gebeurd, nee, verdorie, dat heb ik nu al de hele tijd sinds de geboorte van de zesling.
Heel Bussum gonst van de meest recente uitspraken van jonge, sissend hete volkszanger Jan Smit, die zich zo schaamt voor het irritante, egolomane, onprofessionele gekneuter van zijn zus Monique op televisie dat hij er in de gezinsplanning rekening mee houdt dat Nederland even niet zit te wachten op nóg een telg uit het Volendamse geslacht. Hij zegt heel verstandig: "Even wachten met nieuw Smitje." Dus is alles strak gepland. "Ik ga ervan uit dat Liza volgend jaar niet in verwachting is”, zegt hij. Liza schijnt het Monique erg kwalijk te nemen dat ze het dankzij haar nu een jaar lang zonder seks moet doen, want voorbehoedsmiddelen mogen niet volgens de Volendamse Viswet van 1532. Zo is er altijd wat natuurlijk.
Wie er echter wel pap van lust en er geen genoeg van kan krijgen is Angela Groothuizen, die van man naar man fladdert: "De verrassing dat Jeroen van der Boom deze keer werd vervangen door Marco Borsato is heel goed bevallen. Ik had binnen een uur vrede met het idee." Lacht: "Nu mijn omgeving nog…"
Zo gaat het met meer rijpere mensen. Tijdschriftontwerper Hugh Hefner (85) heeft inmiddels toegeslagen in Nederland. Hij heeft een intens fysieke relatie aangeknoopt met ex-GTST-ster Lieke van Lexmond, die juist haar vorige lover gedumpt heeft, en GTST-ster Robin Martens. Zegt Hugh: "Ze zijn allebei heel speciaal voor me. Ze zijn stijlvol, lief en bovendien heel erg grappig. Het is telkens die magie die mijn hart verovert, de magie van de liefde." Volgens slecht geïnformeerde ingewijden vinden Robin en Lieke het heel leuk om in hun Bunny-outfits door het huis te hopsen.
De nieuwe Nederlandse succesformatie The Windows Media Player Singers is teleurgesteld dat zijn eerste hit 'Rip Me To Your Library' geen succes is en nauwelijks tot niet wordt gedraaid op 3FM, Arrow, Radio538 en soortgelijke pulpzenders. TWMPS-voorman Guy Barzily liet op Twitter weten dat de band niet opgeeft: "Goedemorgen iedereen. I really appreciate all your nice comments. I am fine and looking forward to give you all some good music..." Ook groepslid Corry Konings blijft positief, maar ze vindt wel dat de groep op zoek moet gaan naar modernere muzikale vormen en af moet stappen van het genre van het intelligente luisterlied, waar het nu in ronddobbert: ""Dat lijkt me echt te gek, beetje zingen, beetje rappen. Dat zou ik echt helemaal geweldig vinden", zegt Corry.

 


Zuigen is de enige oplossing voor Jan Smit op dit moment...


24 December 2011 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60