Lifestyle, Slow Cooking en andere Damesproblemen - Doktersroman 11: Elke gek heeft zijn gebrek
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Doktersroman 11: Elke gek heeft zijn gebrek


Florette gaat van pruimen op sap naar koekoeksland...

Dat hele gedoe met Avril Lavigne was haar niet in de koude kleren gaan zitten, maar dat was tenminste nu over. McDriemy en zijn moordaanslagen bleven gevaarlijk voor haar geestestoestand. Ze besloot die dag nog een huurmoordenaar in te zetten om van McDriemy af te komen. Even speelde het idee door haar hoofd om ook Dr. Witwasser op deze wijze af te troeven, maar dat vond ze nu nog onnodig. Het bleef tenslotte de vader van haar kind.
Helaas staan tussen droom en daad veel dingen die de laatste categorie volstrekt onmogelijk maakten. Genietend van een schaaltje pruimen op sap in een etablissement van haar eigen health food restaurantketen 'Chez Frolette' werd onze heldin door twee enorme grote polietsies hardhandig beetgepakt en vastgebonden en op een plank de arrestatiewagen in geschoven op verdenking van nimfomanie. De pijn was ondraaglijk, de politieauto scheurde over de weg en de twee polietsies lachten grimmig. De auto stopte voor een smetteloos wit gebouw. Voor onze Florette goed en wel wist wat er aan de hand was, zat ze in een dwangbuis tussen allemaal uit de kluiten gewassen kleptomanen en pyromanen die haar vanuit hun diverse hoeken van een smetteloos witte zaal botergeil aankeken, wat opwindend was.
Ze likte verleidelijk langs haar lippen en strooide kwistig met dubbelzinnige tongue in cheek gebaren. Onze heldin, zo noemde haar moeder haar altijd als ze weer eens haar vader een biertje had gebracht na de kerk op zondag, leek clitoraal en vaginaal op knappen te staan. Ongeduldig keek ze naar iedere man die ze zag. Waarom nam niemand haar beet? Ze mocht dan wel in een dwangbuis zitten, haar mond was toch nog vrij. En daar kon half het personeel van streekziekenhuis Emmeloord over meepraten. Ze begreep er niks van. Toen kwam een man - duidelijk een dokter afgaande op zijn elegante manier van lopen en zijn stethoscoop - op haar afgelopen.
"Hallo, ik ben Brick LaChaise," zei de man, "ik ben een van de verplegers hier. Ik had je al eerder willen benaderen, maar ik heb met dit droge weer wat last van gevoelige nippels, dus ik heb eerst de zinkzalf en de uierzalf uit mijn reistas moeten halen en het borst- en nippelwerk even zachtgrondig in moeten masseren. Daarom duurde het even. Je wilt natuurlijk weten waarom je hier zit. Begrijp me goed: acceptatie is genezing. Dus laten we het maar even meteen ronduit zeggen: jij bent een manzieke oversekste nimfomane met een Messalina-complex. Je ziet ook dingen die er niet zijn en zo. Je neukt maar rond, alsof het niks is. En je gebruikt seks om te krijgen wat je hebben wil. Je bent een viespeuk. En daarom is er een aanklacht tegen je ingediend, babe. En nu ben je aan mij overgeleverd."


31 Juli 2012 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam Antwoordende man @ 16:08 31-Jul-2012
Che?

Naam Vragende vrouw @ 11:55 31-Jul-2012
Je zegt dat ik er niet ben, maar je bent zelf steeds afwezig...

Naam Vragende vrouw @ 11:48 31-Jul-2012
Waar zijt gij?

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60