Lifestyle, Slow Cooking en andere Damesproblemen - Nieuw bipsverzorgingscentrum
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Nieuw bipsverzorgingscentrum


Goed zorgen voor je billenpartij is het nieuwe ding bij onze BN'ers en bijna iedereen laat zich dan ook inchecken in een speciale nieuwe privťkliniek, die de nieuwste rage Dr Fish volledig van de kaart zal gaan vegen.
Trigger happy ex-crimineel en vrouw van topvocalist Lange Frans, Danielle Frederiks, is echter totaal niet te spreken over het nieuwe Anale Irrigatie Instituut waar ze zich een long weekend wilde laten verwennen: "Ik heb zelf 48 uur in de gevangenis gezeten en daar behandelen ze je zelfs beter. Je drukt op een knopje en binnen een paar minuten is er iemand bij je." Danielle liet, zo vertellen ons slecht ingelichte bronnen, de achterwaartse benedenboel eens lekker helemaal ont- en uitharen. Ze vond het echter heel niet prettig, zo beweren diezelfde bronnen, dat haar gehele achterbips onder de hogedrukspuit moest en ze kreet het zo hard uit dat een woordvoerder van AII zei: "De patiŽnten zijn blij dat mevrouw naar huis is." DaniŽlle had waarschijnlijk ook niet verwacht dat de grote schoonmaak aldaar zorgt voor een snellere doorloop van het drollengebeuren en andere lichaamssappen. "Alles gaat langs elkaar heen", vertelt de vrouw van Lange Frans aan De Telegraaf.
Ook haar hartsvriendin Britney Spears verbleef in de kliniek. Zij werd er ook al niet gelukkig van. "Ik had paniekaanval na paniekaanval", zegt de 30-jarige Spears. Toch hield ze vol en ze liet zich zelfs een hele maand opnemen om de boel eens lekker op te schonen. Ze zette door en begon haar kringspier steeds beter te beheersen. Met bewondering zegt haar collega Simon Cowell, die haar vaak bezocht: "Op de eerste dag dacht ze dat ze het niet kon. Maar iedere week wordt ze beter."
Shakesperiaanse actrice Jessica Simpson kon het echter niet volhouden en wandelde enige dagen geleden gewoon uit de kliniek weg. "Het blijft voorlopig bij wandelen, want mijn borsten zijn te groot om te kunnen rennen", zegt Jessica tegen USA Today.
De kliniek doet ook speciale de-lifts (ook wel drops genoemd) om strakke, afgetrainde billen een meer natuurlijke look te geven, zoals hieronder op de foto te zien is. Vouchers voor de AII-kliniek zijn verkrijgbaar in de betere Transavia-vliegtuigen en de SBS-webshop.


06 September 2012 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam lscdp @ 23:12 11-Sep-2012
Natuurlijk Sjaak. Het is de droom van elke vrouw om gedate en vervolgens gekrikketiekrakt te worden door een man met de subtiele naam Sjaak Trekhaeck.

Naam Sjaak Trekhaeck @ 16:02 08-Sep-2012
Van wie is die reet? Ik vind voor en na even lekker. Kan die dame zich melden?

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60