Lifestyle, Slow Cooking en andere Damesproblemen - Heleen heeft spleen
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Heleen heeft spleen


Pornaschrijfster en ranzige krikmachine Heleen van Rooyen heeft de laatste tijd last van zowel overtollig gleufwater als opspelend maagzuur: het vocht stroomt er met andere woorden aan twee kanten overvloedig uit. Vooral het brandende maagzuur is gevaarlijk, maar ook het andere vocht zorgt voor overlast. "Sirenes, helicopter: in de Algarve. Kerk bij mij om de hoek in brand. Auto's drijven weg", zo twittert de schrijfster.
Nance Coolen, de goedlachse blondine die we kortweg kennen als Nance, is teleurgesteld dat ze niet gekozen is voor de hoofdrol in de verfilming van Het kloppende vat, de succesvolle doktersroman. "Met pijn in mijn hart heb ik dit besluit op internet moeten lezen. Gelukkig voel ik me gesteund door de vele mailtjes die ik mag ontvangen van mensen die het ook jammer vinden." Nance was al een tijdje in de race.
Ook succesactrice Tori Spelling kwam in aanmerking: maar ze was zo zenuwachtig dat ze haar auditie compleet verpestte:  "Ik heb gekotst. En dat heb ik niet beschaafd gedaan. Er lagen overal brokken."
En nimfomane Wilma Nanninga schrijft op haar blogje prive.nl het volgende: "Wilma Nanninga is genomineerd voor een bijzondere prijs. Ze maakt kans om 'Het lekkerste wijf van 2012' te worden." Het schijnt dat lookalike en mede-diva Patricia Paay bijzonder jaloers is.


17 November 2012 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam Oma De Sneu @ 15:24 17-Nov-2012

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60