Lifestyle, Slow Cooking en andere Damesproblemen - Nieuwe relatie voor Gaby Blaaser
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Nieuwe relatie voor Gaby BlaaserHeel Bussum sprak er al enige dagen over, maar nu is het officieel: de verschroeiend populaire GTST-actrice Gaby Blaaser is een relatie begonnen met Boer zoekt vrouw-realityster boer Geert. Het tweetal ontmoette elkaar op Ibiza, in het schuimend feestgedruis waar lallende BN'ers en zwaar beschonken Hollandse PVV-proleten elkaar gewoonlijk ontmoeten.

Gaby Blaaser voelde zich niet direct thuis tussen het ordinaire volk en boer Geert ook niet, maar ze herkenden elkaar direct van de televisie. Gaby was opgelucht: "We hebben geknuffeld. Het was fijn om even iemand in de buurt te hebben die ik ken." De onderlinge vertrouwensband leidde direct tot gymnastische seks op het herentoilet van het etablissement waar de BN'ers gewoonlijk vertoeven. Een leerzame ervaring voor Gaby, die veel opstak van de zeer ervaren boer Geert: "Hij gaf me goede tips. Hij vertelde me te genieten en niet te veel na te denken." Overigens is Geert in de leer geweest bij Ivo Niehe, die hij zeer dankbaar is. Niehe gaf de instructies echter graag door: "Ik ben net 70 geworden - je zou het niet zeggen, dankjewel - maar ik zou mijn trucs graag doorgeven. Het succes is redelijk onverklaarbaar, behalve dat het er altijd is."

Om echt zeker van zichzelf en elkaar te zijn, heeft het prille koppel besloten om een gezamenlijke erotische vakantie naar Curaçoa te boeken. Zegt een opgetogen boer Geert: "Ze wil daar een huis kopen om geld te beleggen. Dat huis wil ze ook weer gaan verhuren." Toch is ook Gaby nog wel even gespannen met betrekking tot de reis naar de vakantiebestemming: "Het is echt een droom van me, maar toen ik gebeld werd, moest ik er toch even kort over nadenken. Je gaat toch naar een onbewoond eiland met enge dieren." Door de relatie met boer Geert komt een einde Gaby's bezoekjes aan de groepsorgies van de populaire presentator en zanger Jan Smit. Die zit daar niet zo heel erg mee: "Op een gegeven moment heb je alles wel gehad. Hoe leuk het ook was, ik denk dat we allemaal toe zijn aan een nieuwe stap. Laten we iets nieuws bedenken."


21 Augustus 2016 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60